Bringestone Χειμερινά

Dayton Χειμερινά

ElastrakClub

Μόνο Προνόμια και Δώρα!

Το elastrakclub, το επί σειρά ετών επιτυχημένο πρόγραμμα παροχών και προνομίων, που προσφέρει η ΕΛΑΣΤΡΑΚ και συνοδεύει την αγορά ελαστικών, ανανεώνεται και προσφέρει:

 

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4×4 οχήματα*. Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα (1) έτος από την
ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα (1) έως τέσσερα (4) ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό (μεμονωμένο συμβάν) ανά κωδικό μέλους. Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης. Εσκεμμένη ενέργεια, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης του elastrakclub.
Αντίγραφα της απόδειξης αγοράς των ελαστικών καθώς και της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, είναι απαραίτητα για τη δωρεάν αντικατάσταση.

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Ισχύει με την αγορά τουλάχιστον δύο ελαστικών Bridgestone/Firestone/Dayton για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες οχημάτων. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά από τον επόμενο μήνα, του μήνα αγοράς των ελαστικών σας. Θα προκαλούμε την τύχη σας με πλούσια δώρα για πολλούς νικητές. Το elastrakclub κατάστημα που επιλέξατε, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας εγγραφής, δίνοντάς σας ένα προσωπικό κωδικό μέλους. Με αυτόν τον κωδικό έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα ww.elastrakclub.gr, όπου θα ενημερώνεστε για τα δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα, καθώς και τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Θα βρείτε επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά που αγοράσατε καθώς και εφαρμογές για την σωστή συντήρησή τους.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το κινητό σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub, για  να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

Και μην ξεχνάτε: τα ελαστικά είναι η μόνη επαφή σας με τον δρόμο, γι’ αυτό φροντίστε τα!

   Για τον συγκεκριμένο τύπου ελαστικού απαιτείται σύστημα TPMS.

Το TPMS είναι μια ηλεκτρονική λειτουργία που σχεδιάστηκε για την παρακολούθηση της πίεσης του αέρα στο εσωτερικό του ελαστικού. Το σύστημα μεταδίδει ένα σήμα στον δέκτη που είναι εγκατεστημένος εντός του αυτοκινήτου. Εάν η πίεση πέσει κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο, η οθόνη εντός του αυτοκινήτου ειδοποιεί τον οδηγό.

* Η απόσταση οδήγησης αφού τρυπήσει το ελαστικό, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φορτίο του οχήματος, την εξωτερική θερμοκρασία και τη χρονική στιγμή ενεργοποίησης του συστήματος παρακολούθησης πίεσης των ελαστικών (TPMS). Τα θερινά ελαστικά Bridgestone DriveGuard ταξινομούνται, για την πρόσφυση σε
βρεγμένο οδόστρωμα (Wet Grip), στην κατηγορία A της σήμανσης ΕΕ. Προς το παρόν, τα ελαστικά DriveGuard δεν διατίθενται για ημιφορτηγά και εφαρμόζονται μόνο σε αυτοκίνητα με σύστημα παρακολούθησης πίεσης των ελαστικών (TPMS).

** Τα ελαστικά Bridgestone DriveGuard έχουν κατακτήσει υψηλή βαθμολογία στα ακόλουθα κριτήρια προτύπων TÜV SÜD σε σύγκριση με 3 ανταγωνιστικά συμβατικά ελαστικά: υδρολίσθηση σε ευθεία, υδρολίσθηση σε στροφές, φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα και πλευρική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ταξινομούνται στον μέσο όρο με τους ανταγωνιστές αναφορικά με το φρενάρισμα σε βρεμένο οδόστρωμα και τον θόρυβο διέλευσης. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2015 από την TÜV SÜD Product Service GmbH (Αρ. αναφοράς 713073923-5 – Διάσταση ελαστικού 225/45 R17).

BRIDGESTONE T005   

 

Εξαιρετικές Επιδόσεις , Κορυφαίο στο είδος του!

 

T005: Το ολοκαίνουργιο, κορυφαίο ελαστικό της σειράς Turanza, Τ005, που εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη για να ικανοποιήσει τις αληθινές ανάγκες των καθημερινών οδηγών. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο και εξοικονόμηση καυσίμου σε συνδυασμό με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση,ενώ “παραδίδει” στους οδηγούς τον πλήρη έλεγχο στις καθημερινές προκλήσεις ειδικά τις βροχερές ημέρες. Διαθέσιμο από τις τις αρχές του 2018. Χρήση:Επιβατικά και 4Χ4 Οχήματα

Bridgestone A005

Ελαστικό για όλες τις εποχές με κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο,πιστοποιημένες επιδόσεις στο χιόνι και ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή στη φθορά.
Χρήση:Επιβατικό για όλες τις εποχές

Τα ελαστικά Bridgestone μας πηγαίνουν παντού!

Tα προϊόντα και η τεχνογνωσία μας, εκμηδενίζουν τις αποστάσεις & μας φέρνουν κοντά με άνεση, ασφάλεια και κορυφαίες επιδόσεις! Με τα ελαστικά Bridgestone πηγαίνεις παντού, από τους δρόμους της γειτονιάς σου ως τα πέρατα της γης, οπουδήποτε μπορεί να ταξιδέψει η φαντασία σου!
O δρόμος της ζωής είναι γεμάτος εκπλήξεις: άνθρωποι, μέρη και προϊόντα αλλάζουν απρόσμενα… Δεν είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάτι παραμένει σταθερό; Αυτή είναι η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας. Από την εποχή που ο ιδρυτής της εταιρείας Shojiro Ishibashi κατασκεύασε το πρώτο του ελαστικό το 1931 και έκανε όραμα & δέσμευση του να “εξυπηρετεί την κοινωνία με προϊόντα ανώτερης ποιότητας”, ενέπνευσε τους διαδόχους του να πράξουν το ίδιο.
Οι μηχανικοί της Bridgestone γνωρίζουν καλά ότι για να βρεθούν πρωτοποριακές & αποδοτικές λύσεις πρέπει να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα σφαιρικά, γεγονός το οποίο εμείς πραγματοποιούμε! Επανεξετάζουμε καθημερινά τα νέα δεδομένα στον τομέα της τεχνολογίας των ελαστικών ώστε πάντα να συμβαδίζουμε με τους σημερινούς ταχέως εξελισσόμενους ρυθμούς.

Η Bridgestone αντιλαμβάνεται ότι τα προϊόντα ,τελικώς, αξιολογούνται αποκλειστικά, βάσει των προσωπικών εμπειριών, οπότε η φροντίδα μας είναι να σας διασφαλίσουμε μία αξέχαστη εμπειρία, ό,τι όχημα και αν οδηγείτε. Απλά κρατήστε το τιμόνι της μηχανής ή του αυτοκινήτου σας και ζήστε την εμπειρία που σας περιγράφουμε. Σας οδηγούμε, όπου εσείς επιθυμείτε, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας.