Προμηθευτες μας

Η εταιρία ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ Α.Ε τους επέλεξε για την συνεχή έρευνα και εξέλιξη, την ποιότητα, για την προσεγμένο εξοπλισμό παραγωγής και τις επαναστατικές ιδέες τους. Όλα τα παραπάνω είναι μερικά από τα προσόντα που μας κάνανε να τους εμπιστευτούμε.

Σας παρουσιάζουμε τους προμηθευτές μας.

Om ENGINEERING

Παράγουμε εξαρτήματα για όλα τα είδη εξοπλισμού κατασκευών. Προσφέρουμε υπηρεσίες στον τομέα του μαρμάρου, εξόρυξης και κατασκευής με την παραγωγή εξαρτημάτων για τα χωματουργικά μηχανήματα. Έχοντας τον κάδο σε κυρίαρχη θέση, η ΟΜ Engineering κατασκευάζει επίσης και ταχυσυνδέσμους, πιρούνες αποκόλλησης όγκων, πιρούνια και Ρίπερ για όλους τους τύπους των φορτωτών και εκσκαφέων.

Las Zirh

Η Las Zirh στην παραγωγή αλυσίδων έχει περισσότερους από 3000 χρήστες στον τομέα της Υπόγειας Εκμετάλλευσης, Διάνοιξης σηράγγων, Λατομείων, Ανακύκλωσης, Εργοστασίων παραγωγής Τσιμέντου, Δασοκομίας, Χωματουργικών , Εξόρυξης Μετάλλων , Scrap Ναυπηγεία, μετάλλου, γυαλιού και χιόνι. Η LAS ZIRH έχει την ικανότητα να παράγει TPC`s σε κάθε μέγεθος για κάθε τύπο ελαστικού 12, 14, 16, 18, 20, 22, 23 και 24 χιλιοστών, εξάγωνο και οκτάγωνο τύπο.