Σχετικα με εμας

ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ Α.Ε.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

< Αλυσίδες Προστατευτικές , Χιονιού & Δασικες , Εξαρτήματα ανύψωσης όπως πιρούνες, κουβάδες , ρίπερ , ταχυσυνδέσμους και αντλίες μπετόν >
Η εταιρία ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1991 στη Δράμα. Ολα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει επιτυχώς τις πωλήσεις της και την δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών της, σε ένα ιδιόκτητο χώρο 10.000 m2 με 2.000 m2 στεγασμένου χώρου.
Η ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες & προϊόντα σε εταιρίες εξόρυξης και κατασκευής παρέχοντας εξαρτήματα χωματουργικών μηχανημάτων. Έχοντας τους κουβάδες σε κυρίαρχη θέση η εταιρία επίσης προσφέρει ταχυσυνδέσμους,εξαρτήματα αποκόλλησης όγκων ,πιρούνες και ριπερ για όλους τους τύπους των φορτωτών & εκσκαφέων . Να αναφερθεί ότι για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιείται σουηδικό ατσάλι.
Χωρίς εξαίρεση ο τομέας της κατασκευής είναι στις προτεραιότητες μας, παρέχοντας αντλίες σκυροδέματος Betonstar και ανταλλακτικά BST BETONSTAR όπου προσαρμοζονται σε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς.
Η Εταιρία επίσης παρέχει, Αλυσίδες και Ανταλλακτικά για όλους τους τύπους των οχημάτων: προστατευτικές, λατομείων, μέταλλου, υπεδάφους, ορυχείων ,χιονιού και δασικές, οι οποίες παράγονται από τα καλύτερα υλικά στην αγορά και δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες.
Τέλος , στην ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ ΑΕ μπορείτε να βρείτε, Ελαστικά για όλους τους τύπους των οχημάτων (επιβατικά, 4Χ4, λεωφορείων, φορτηγών και μηχανημάτων ) ολων των γνωστών εταιριών ..
Η ΤΣΕΚΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία, γνωστή για την άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα της σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς και εξελιγμένους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.Προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες που παράγονται με τα καλύτερα υλικά και καλύπτονται από πολυετή εγγύηση.Με την τεχνική ομάδα της παρέχει το service της τόσο κατά τη διάρκεια της πώλησης όσο και αργότερα στους πελάτες της.